Box-003

LiefmansUw persoonlijke gerijpte flessen Liefmans

De beste dingen in het leven worden beter met de tijd. Kijk maar naar het rijpen van Zwitserse Gruyère of een Italiaanse Barolo. Heel af en toe gaat die redenering ook op voor bier. Voor Liefmans Goudenband en Kriek-Brut bijvoorbeeld. Zo worden we wel ‘ns de wijn onder de bieren genoemd. Omdat ons aroma exquiser wordt met de tijd; het wordt voller en toetsen van noot, rozijn en karamel komen tevoorschijn. Mettertijd kunt u zelfs een hint van porto of sherry gewaarworden. Vandaar komt ook onze benaming ‘provisiebier’: bier dat gesofisticeerder wordt doorheen de jaren. Een formidabele smaakevolutie die we u absoluut niet willen ontzeggen.

Daarom kunt u vanaf nu uw hoogsteigen, gepersonaliseerd kistje Liefmans Goudenband of Kriek-Brut in de rijpingskelder van de brouwerij laten bewaren. Gedurende 1, 3, 6 of 9 jaar leggen we uw flessen in een handgemaakt, houten kistje met uw naamgravering op.
Terwijl de tand des tijds zijn smaakvol werk doet, houdt onze masterblender Marc Coessens uw flessen nauwgezet in de gaten. Perfect voor een geduldige fijnproever zoals u.