Craft blends 01

LiefmansGouden medaille opnieuw voor Liefmans Goudenband

De Brussels Beer Challenge is de enige internationale bierwedstrijd in België en volgens bierkenners één van de beste competities wereldwijd.  Vijfenzeventig internationale bierkenners proefden meer dan 1250 bieren uit 20 landen, waarvan 250 bieren uit eigen land. De gouden medaille ging naar… Liefmans Goudenband.

Sinds de start van Brussels Beer Challenge won Liefmans Goudenband 4 gouden én 1 zilveren medaille. In 2014 won het bier zelfs de titel ‘beste Belgische bier’. Die award wordt niet langer uitgereikt, maar wij zijn er zéker van dat – als de prijs nog bestond – die opnieuw naar Liefmans Goudenband zou gaan.

Liefmans Goudenband is één van de meest unieke bieren ter wereld. Het bier wordt gemaakt in open kuipen van gemengde gisting, waarna het 4 tot 12 maanden verder mag rijpen in de kelders. Elke Liefmans is een blend van verschillende jaargangen. Goudenband is een provisie bier, en net zoals de wijnen, wordt die nog beter met de jaren. Leg dus je gerust je kelder vol! Ideaal om mee te pronken tijdens de feestdagen.